*

Blokker-winkel als afhaalpunt

Blokker.nl is vernieuwd. Vanaf nu is de uitgebreide Blokker-collectie in de webshop nog eenvoudiger te bestellen voor de consument en zijn er speciale afhaalpunten ontwikkeld in alle 600 Blokker-filialen. Blokker is tevens een grootscheepse tv-campagne gestart om dit nieuws bij de consument onder de aandacht te brengen.

 

afhaalpunt

De verkopen via de webshop van Blokker laten duidelijk een stijgende lijn zien. Met de lancering van de nieuwe webwinkel is de navigatie verbeterd en zijn de duizenden artikelen nog eenvoudiger te vinden. Ook is de integratie tussen online en offline beter op elkaar afgestemd. Bijna het complete assortiment van de webshop kan nu bij een speciaal ingericht afhaalpunt in alle 600 Blokker-winkels worden opgehaald.

 

Zelfs in het kleinste Blokker-filiaal die misschien niet alle artikelen in het schap heeft staan, kunnen consumenten terecht om het in de webshop bestelde artikel af te halen. Natuurlijk kan de klant ook kiezen voor thuisbezorging en geldt: voor werkdagen voor 14.00 uur besteld, is de volgende dag in huis.

“We willen het voor onze online klanten zo eenvoudig mogelijk maken om onze artikelen in huis te krijgen. Een duidelijke webshop en een netwerk van meer dan 600 afhaalpunten draagt daar natuurlijk enorm aan bij”, aldus Johan Oosterhof, woordvoerder van Blokker.

 

Verrassend assortiment

Ook in de bekende Blokker-folder, die elke week onder meer dan 6 miljoen huishoudens wordt verspreid, is er aandacht voor de webshop met speciale aanbiedingen die alleen op internet gelden.

“Blokker.nl biedt nog meer artikelen aan dan onze winkels. Zo hebben we onlangs weer honderden films en tv-series toegevoegd en hebben we een uitgebreid assortiment espressomachines”, vervolgt Oosterhof. “Tevens kunnen klanten onze folderaanbiedingen bestellen, naast de bekende huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, pannensets en strijkijzers. Blokker maakt online shoppen voor iedereen heel gemakkelijk.”